Travel and Smile

Lambrechtshoekenlaan, 246
2170 Merksem

Tel. +3236451433

info@travelandsmile.be

Lic. 7223

Find us on Facebook

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

Op verkenning in Alicante

Head
Vue
Bateaux
Mer
Rue
Deze historische stad combineert haven, strand, zon en cultuur. De omgeving van Alicante aan de Costa Blanca mag dan wel voornamelijk zonnekloppers en feestvierders aantrekken, de stad Alicante heeft ook een gevarieerd aanbod aan toeristische attracties en cultuur te bieden. De oude stad is gelegen aan de voet van een rots aan de zee. Hogerop beheerst het Santa Bárbarakasteel de kust. Wees gerust, een lift brengt de voetgangers naar de top van de rots. Vanop het hoge terras heeft men een mooi zicht op de haven, de stad, het strand, het San Fernando-kasteel en het eiland Tabarca. Het verlichte Castillo mag 's avonds dan wel alles overheersen, pik zeker ook iets mee van de nachtelijke bedrijvigheid in de haven en de barrio antiguo!

Nuttige informatie

Goed om te weten

  • De luchthaven van Alicante-Elche bevindt zich op 12 km van het stadscentrum. Regelmatige busdiensten verzorgen de verbinding.
  • In Alicante schijnt de zon 325 dagen per jaar…Op de stranden van Postiguet en San Juan kunt u relaxen in de zon zonder dat u de stad hoeft te verlaten.
  • In februari viert men gedurende 3 weken carnaval in de straten (muziek, dans, veelkleurige kostuums,…). Van Palmzondag tot Pasen trekken traditionele religieuze processies door de stad.

Lambrechtshoekenlaan, 246
2170 Merksem

Tel. +3236451433

info@travelandsmile.be

Lic. 7223

Find us on Facebook

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met het gebruik van persoonlijke gegevens
voor statistische informatie met betrekking tot browsen (wat zijn cookies?)
Zie het privacybeleid voor meer informatie.