Op vakantie naar Curaçao, met rechtstreekse vluchten vanuit Zaventem met TUI fly

Bestemming(en)

Zin in een zonnige vakantie op Curaçao? Dan hebben we geweldig nieuws … Vanaf november 2024 kan je met TUI fly vanuit Zaventem rechtstreeks naar Curaçao vliegen! Vraag ons nu al gerust naar de mogelijkheden.

Reiscategorie

Rechtstreekse vluchten naar Curaçao

Met twee rechtstreekse vluchten per week vanuit Brussel, heb je vanaf november 2024 dus de kans om rechtstreeks naar Curaçao te vliegen. Samen met TUI vliegvakanties en een uitgebreid aanbod aan hotels, stellen we graag je gewenste Curaçao vakantie voor je samen.

Vakantie met winterzon op Curaçao

Met temperaturen rond de 30 graden, zelfs tijdens de wintermaanden, biedt Curaçao het hele jaar door de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse sleur. En met de officiële taal Nederlands, voel je je meteen thuis in dit stukje Nederland in de Caraïben.

Hoe ziet jouw ideale Curaçao vakantie eruit?

Als jouw vertrouwde reisbureau staan wij klaar om jouw Curaçao vakantie te realiseren. We helpen je graag het ideale hotel vinden, passend bij jouw wensen en budget. Of je nu op zoek bent naar een luxe resort, een charmant hotel of een appartement: we weten de beste adresjes zijn.

Dus waar wacht je nog op? Bereid je voor om te genieten van zon, zee, en avontuur op het prachtige eiland Curaçao! Neem vandaag nog contact met ons op om jouw reis naar dit tropische paradijs te plannen en maak je klaar voor een vakantie vol onvergetelijke momenten.

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bedankt! We hebben alles goed ontvangen.