Rondreis Laos & Cambodja met Ninamu

Bestemming(en)

Tijdens deze Ninamu rondreis naar Laos en Cambodja ga je op zoek naar de Mekong mysteries. Twee werelden, één onvergetelijk avontuur. Laos en Cambodja betoveren met imposante boeddhistische tempels, authentieke culturen en weergaloze natuur. Samen met Belgische nichetouroperator Ninamu werken we graag een buitengewone reis voor je uit.

Reiscategorie

Start je rondreis Laos in Vientiane

Je reis start in Vientiane, hoofdstad van het wondermooie Laos. Niet dat de tijd hier heeft stilgestaan, maar het heeft wel nog steeds de charme van weleer. Fietsers, brommende tuktuks, kleurrijke marktjes, schitterende tempels … Tegelijk is het hier verrassend rustig en relaxed, zeker in de talloze restaurants en op de terrasjes langs de Mekong. Vergeet ook het gouden tempelcomplex van That Luang niet, het meest heilige monument van Laos.

Betoverend Luang Prabang

Per hogesnelheidstrein reis je noordwaarts een ongeëvenaarde natuurlijke omgeving tegemoet. In Luang Prabang, een charmante bergstad aan de Nam Khan en de Mekong, geniet je van een ontspannen sfeer en Frans geïnspireerde lokale gerechten. Van hieruit verken je makkelijk iconische plekken zoals de Pak Ou-grotten met hun honderden boeddhabeelden. Of de turquoise terrassen van de toverachtige Kuang Si-watervallen.

Grootste tempelcomplex ter wereld

Vol enthousiasme vlieg je naar Siem Reap in Cambodja. Dit is de toegangspoort Angkor Wat, hét culturele hoogtepunt van Zuidoost- Azië. Het grootste tempelcomplex ter wereld laat je ongetwijfeld sprakeloos achter. Een meesterwerk van de Khmer-beschaving.

Hoger gelegen heiligdommen op rondreis Cambodja

Battambang wordt omringd door groene rijstvelden, peperplantages en weelderige regenwouden. Zin om je stapschoenen aan te binden? Pittoreske paden en trekkingroutes leiden naar traditionele dorpen en hoger gelegen heiligdommen. Ook de schilderachtige riviercruise vanuit Battambang is een absolute aanrader.

Phnom Penh

Ondanks het woelige verleden van Cambodja, heerst vandaag ook in Phnom Penh een gevoel van vrijheid en positieve levenslust. Een bruisende en verrassende stad met leuke winkeltjes en gallerijen. De okergele overdekte markt van Psar Thmei bezorgt je een authentieke ervaring vol couleur locale.

Rondreis tip voor Laos & Cambodja:

Na je Laos & Cambodja rondreis vol cultuur verder nagenieten? Combineer je avontuur met de parelwitte zandstranden van het exotische eiland Koh Rong.

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bedankt! We hebben alles goed ontvangen.