7-Daagse Noord-IJslandse Fjorden Cruise met de Seabourn Sojourn: Een Betoverende Reis van Reykjavik naar Dover (Londen)

Bestemming(en)

Droomt u ervan om de ongerepte schoonheid van de Noord-IJslandse fjorden te ontdekken? Pak dan uw koffers in voor een onvergetelijke 7-daagse cruise met de luxueuze Seabourn Sojourn, die u van Reykjavik, IJsland naar Dover (Londen), Engeland zal brengen. Laat u verwennen met adembenemende landschappen, charmante havens en een ongeëvenaarde luxe aan boord van dit buitengewone schip. Hier is een overzicht van uw onvergetelijke reis:

Reiscategorie

Dag 1: Reykjavik, IJsland (3 augustus 2024) Uw avontuur begint in de bruisende hoofdstad van IJsland, Reykjavik. Verken deze stad vol cultuur, kunst en geschiedenis voordat u aan boord gaat van de Seabourn Sojourn. Het schip vertrekt om 17:00 uur, waardoor u genoeg tijd heeft om de magie van Reykjavik te ervaren.

Dag 2: Isafjordur, IJsland (4 augustus 2024) Vandaag bereikt u Isafjordur, een pittoresk stadje gelegen in een adembenemende fjord. Vergeet niet uw camera mee te nemen, want hier zult u getuige zijn van de ongerepte natuur en charmante IJslandse cultuur. Houd er rekening mee dat sommige excursies mogelijk een visum vereisen.

Dag 3: Akureyri, IJsland (5 augustus 2024) Akureyri, de ‘hoofdstad van het noorden’, begroet u vandaag. Deze levendige stad biedt een mix van moderne voorzieningen en natuurlijke pracht. Verken de botanische tuinen of geniet van een ontspannen wandeling langs de pittoreske haven.

Dag 4: Vopnafjorour, IJsland (6 augustus 2024) Vopnafjorour, een verborgen juweeltje in de Oostelijke fjorden, zal u betoveren met zijn rustige charme. Neem deel aan lokale activiteiten of geniet gewoon van de serene omgeving terwijl u aan boord van de Seabourn Sojourn bent.

Dag 5: Dagen op Zee (7 augustus 2024) Vandaag geniet u van ontspannen dagen op zee. Neem de tijd om te genieten van de luxueuze voorzieningen aan boord, van verfijnde eetgelegenheden tot ontspannende spa-behandelingen. Laat u verwennen terwijl u de uitgestrektheid van de oceaan verkent.

Dag 6: Kirkwall, Schotland, Verenigd Koninkrijk (8 augustus 2024) Uw cruise brengt u naar het betoverende Kirkwall in Schotland. Ontdek de rijke geschiedenis, oude kastelen en de unieke cultuur van deze Schotse stad. Vergeet niet op tijd terug te zijn aan boord, want het schip vertrekt om 16:00 uur.

Dag 7: Dagen op Zee (9 augustus 2024) Een andere dag van pure ontspanning op zee. Geniet van de faciliteiten van de Seabourn Sojourn terwijl u koers zet richting uw laatste bestemming.

Dag 8: Dover (Londen), Engeland, VK (10 augustus 2024) Uw betoverende reis eindigt in stijl in Dover (Londen), Engeland. Houd er rekening mee dat aankomst onderhevig kan zijn aan getijdenomstandigheden. Neem afscheid van de Seabourn Sojourn en koester de herinneringen aan een onvergetelijke 7-daagse cruise door de majestueuze Noord-IJslandse fjorden.

Boek nu uw plek op deze exclusieve cruise en laat de Seabourn Sojourn u meenemen op een reis vol luxe, avontuur en natuurlijke pracht. Leer meer over de bestemmingen en excursiemogelijkheden om uw ervaring nog specialer te maken. Deze cruise belooft een onvergetelijke reis te worden vol ontdekkingen en verwennerij.

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bedankt! We hebben alles goed ontvangen.