Marathonreizen voor loopfanaten

42.195 meter lopen is een unieke uitdaging die op de bucketlist van vele mensen staat. En als je dan toch de uitdaging aangaat, waarom niet meteen Valencia, Berlijn, New York … al lopend ontdekken? Om zo de belevenis nog specialer te maken en achteraf te genieten van een vakantiegevoel.

marathonreizen

Bestemming(en)

Jij kiest de marathon, wij regelen de rest! Hotel, gegarandeerd startbewijs en marathon extra’s en eventuele vluchten worden allemaal voorzien. Je hoeft je dus enkel voor te bereiden op de sportieve inspanning. Ook supporters kunnen mee om jou aan te moedigen wat het een uitstap maakt voor iedereen.

Marathon Berlijn

Op 24 september 2023 kan je Berlijn al lopend ontdekken tijdens de BMW Berlin Marathon. Verblijf van 22 september tot 25 september in RIU Plaza Berlin****. Bij deze marathonreis is transport optioneel bij te boeken.

Prijs vanaf € 729 per loper

 

Marathon Valencia

Op 3 december 2023 vindt de Valencia Marathon Trinidad Alfonso plaats. Verblijf van 1 december tot 4 december in NH Ciudad de Valencia*** of Barceló Valencia****. Bij deze marathonreis is ook het transport inbegrepen.

Prijs vanaf € 998 per loper

 

Marathon New York

Ontdek op 5 november 2023 al lopend het levendige New York tijdens de TCS New York City Marathon. Verblijf van 2 november tot 7 november in Hotel RIU Plaza Manhattan Times Square****. Bij deze marathonreis is ook het transport inbegrepen.

Prijs vanaf € 2.919 per loper

 

Een andere stad zoals Athene, Sydney, Tokyo, … in gedachten, contacteer ons voor meer informatie over de verschillende marathons die plaatsvinden.

Inbegrepen:

  • Verblijf op basis van kamer en ontbijt
  • Gegarandeerd startbewijs
  • Marathon extra’s als T-shirt, medaille, …

Transport:

Wens je optioneel een lijnvlucht of trein te boeken bij de marathonreizen? Zet je voorkeur in de boodschap in het formulier.

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bedankt! We hebben alles goed ontvangen.