Marathonreizen: nieuw marathon Mallorca en Dublin in 2024

Bestemming(en)

42.195 meter lopen is een unieke uitdaging. Een fysieke beproeving die op de bucketlist staat van vele mensen. En als je de uitdaging dan toch aangaat, waarom dan niet meteen de belevenis nog specialer maken en deze te combineren met een vakantiegevoel?

 

Reiscategorie

Uit het reisaanbod van

Met TUI Sports ga je naar deze exclusieve events en hoef je je zelf alleen maar voor te bereiden.

Hotel, gegarandeerde startbewijzen en eventueel vluchten worden allemaal voorzien. Jij kiest de marathon, wij doen de rest!  Je hoeft je dus enkel maar voor te bereiden op de sportieve inspanning. Ook supporters kunnen mee om jou aan te moedigen wat het een uitstap maakt voor iedereen. Met Travel & Smile als je reisagent en TUI Sports als officieel touroperator voor Major Marathons London, Chicago, Tokyo, New York en Berlijn kan je op je beide oren slapen.

 

INBEGREPEN

  • Verblijf op basis van kamer en ontbijt
  • Gegarandeerd startnummer (optioneel bij te boeken!)
  • Tal van TUI Sports extra’s: TUI hardloopshirt, TUI Sports begeleiding, …

TRANSPORT

  • Transport is enkel bij de marathons van Tokyo, New York, Chicago en Valencia inbegrepen
  • Wens je bij de andere marathons een lijnvlucht of trein te boeken ? Je kan dit perfect toevoegen aan je reis, zo ben je flexibel in het kiezen van uren of eventueel eigen vervoer.

Nieuw in 2024: Mallorca en Dublin

Na succesvolle voorjaarsmarathons in Tokyo en London verleggen we bij TUI Sports de focus naar de najaarsmarathons. Naast de uitverkocht Berlijn, Chicago, New York en Valencia marathons lanceren we graag nog 2 nieuwe marathons in ons aanbod!

Het is de perfecte gelegenheid om, naast de marathon, een paar dagen op Mallorca door te brengen.
Je kan genieten van een weekend vol activiteiten: de Runner’s Expo, Breakfast Run, Pasta Party en nog veel meer! ¡Te esperamos! Follow the sun!

Daarnaast kunnen we ook meedelen dat de Irish Life Dublin Marathon opnieuw geboekt kan worden na een afwezigheid van 2 jaar.
Ruim 20.000 deelnemers van over heel de wereld worden aangetrokken door het snelle, vlakke parcours deze marathon brengt je langs diverse historische bezienswaardigheden.

Ook supporters zijn uiteraard van harte welkom!

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bedankt! We hebben alles goed ontvangen.