Avontuur in Senegal met het hele gezin: familievakantie Senegal

Bestemming(en)

De kleurrijke Afrikaanse sfeer opsnuiven met de kinderen? Gekend om zijn goedlachse gastvrijheid is Senegal de ideale bestemming om te ontdekken met het hele gezin. En met Imagine Travel wordt het een familievakantie om nooit te vergeten!

Reiscategorie

Uit het reisaanbod van

Prijs

Op aanvraag

Aanrader tijdens schoolvakanties

Tal van vogels en andere wilde dieren, uitgestrekte landschappen met baobabbomen, mooie zandstranden, de Senegalrivier, het magische Roze Meer … Zes uur vliegen recht naar het zuiden en je stapt een andere wereld in. Uit het aanbod van Imagine Travel selecteerden we een 8-daagse reis met een uniek familieprogramma, ideaal als je eens iets anders zoekt tijdens de schoolvakanties in het voor- of najaar. De activiteiten en het reisritme zijn aangepast aan de leeftijd van je kinderen, en het hele avontuur wordt begeleid door een familievriendelijke gids-chauffeur.

Familiesafari

Leer djembé spelen met een lokale muzikant in Saly en laat Senegalese kledij maken op maat van je kinderen. En zie hoe de vissers in hun kleurrijke boten terugkeren van de visvangst. De ongerepte, Afrikaanse natuur mag uiteraard niet ontbreken. Roei met de kano naar schelpeneiland Fadiouth, ga op pad naar de grootste baobab van Senegal en zoek met de jeep naar de wilde dieren in het natuurreservaat van Bandia. Tijdens deze safari laat de gids je de verschillende diersoorten van West-Afrika zien. Giraffen, reeën, antilopen, apen, gazellen … In het beschermingscentrum van Noflaye zie je zelfs de grootste schildpadden ter wereld.

Lunchen met krokodillen

Nog meer avontuur? Wat dacht je van een lunch in een restaurant dat uitkijkt over een plas met krokodillen?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bedankt! We hebben alles goed ontvangen.