Expeditiecruise Spitsbergen met Hapag-Lloyd Cruises

Bestemming(en)

Samen met andere Belgen aan boord van het nieuwe generatie expeditieschip HANSEATIC inspiration ontdek je het ongerepte landschap van Spitsbergen. Inclusief majestueuze gletsjers en spectaculaire ijssculpturen. Daarnaast kan je ook walrussen, zeehonden en ijsberen spotten in hun natuurlijke omgeving. Voor deze cruise met Belgen voorziet Hapag-Lloyd Cruises bovendien een Nederlandstalige aanspreekpersoon gedurende de hele reis en nog enkele leuke extra privileges aan boord.

Reiscategorie

Uit het reisaanbod van

In 't kort

Middernachtzon Spitsbergen

Deze 11-daagse expeditie naar Spitsbergen bezorgt je een intense, arctische ervaring. Beleef de magie van de middernachtzon en beland op plekken waar slechts enkelingen je voorgingen. Onderweg vertellen de experts van het expeditieteam je alles over dit fascinerende gebied in geopolitieke schijnwerpers. Aan boord van het schip of rubberen excursieboten krijg je bovendien de kans om walrussen, zeehonden en ijsberen van dichtbij te spotten.

Hoogtepunten 11-daagse expeditie cruise Spitsbergen met Hapag-Lloyd Cruises

  • Voel intensieve arctische ervaringen met opvallende bergen, majestueuze gletsjers en bizarre ijssculpturen
  • Wees getuige van de veranderende tijden: leer over klimaatonderzoek en het Svalbard-verdrag tijdens wandelingen met experts van het expeditieteam
  • Een nieuw perspectief op de wereld van ijzig wit: tijdens de zodiac excursies spot je walrussen, zeehonden en ijsberen van dichtbij
  • Magie van de middernachtzon: de zomerdagen hebben hier geen begin of einde

En aan boord van het nieuwe generatie expeditieschip HANSEATIC inspiration kan je volop genieten van alle luxe en comfort.

Met Belgen Aan Boord

Voor deze cruise met Belgen voorziet Hapag-Lloyd Cruises bovendien een Nederlandstalige aanspreekpersoon gedurende de hele reis en nog enkele leuke extra privileges aan boord.

Ongeveer twee maanden voor vertrek wordt voor alle Belgen die meegaan een gezamenlijk presentatiemoment in België voorzien met alle praktische informatie.

Speciaal voor de Belgische cruiseliefhebber lanceert Hapag-Lloyd Cruises een nieuw concept van ‘Nederlandstalig vergezelde cruises voor Belgen’ op 8 geselecteerde vaarroutes in 2024.

Programma

Vaarroute

  • Dag 1: vertrek 19u vanuit Longyearbyen, Spitsbergen
  • Dag 2-9: expeditiecruise rond Spitsbergen
  • Dag 10: Dag op zee
  • Dag 11: aankomst 5u in Tromso, Noorwegen

Inbegrepen

  • Expeditie cruise Spitsbergen van Longyearbyen naar Tromso

Niet inbegrepen

  • Heen- en terugvlucht
Inhoud
Expeditiecruise Spitsbergen met Hapag-Lloyd Cruises

Datum

Meerdere data mogelijk

Bestemming

Spitsbergen