Citytrip New York met het hele gezin

Nergens vind je zoveel kindvriendelijke attracties als in New York City!

De Big Apple is een wonderland voor de zintuigen en kinderen vinden het geweldig om de grootsheid van deze metropool in zich op te nemen! De redenen om een citytrip New York City met je gezin te boeken, zijn ontelbaar: van eerste klasse musea, geweldige parken en speeltuinen tot restaurants die coole doe-het-zelf opties hebben zoals het maken van ijs of chocolade.

Reiscategorie

Datum

6 dagen

Prijs

Vanaf € 1.161 per persoon
Inhoud

In 't kort

Ontdek de dino’s in het Museum of Natural History; bewonder het prachtige uitzicht over de stad van één van de vele observatiedecks; geniet van één van de vele kindvriendelijke Broadwayshows als The Lion King of Harry Potter of maak een tocht per fiets of paardenkoets door Central Park, …

Er is zoveel te zien en te ontdekken voor kids van alle leeftijden!

Programma

Dag 1: Brussel – New York

Heenvlucht met als bestemming New York. Bij aankomst, check in in het hotel.

Ontdek de stad tijdens een vrije namiddag.

Dag 2: New York

De ideale manier om het reuze speelterrein dat New York City is te ontdekken, is een ritje met de Hop-On Hop-Off bus. Stap zeker af aan Central Park, Times Square, Central Park Zoo, American Museum of Natural History,… Kruip in de huid van een geheim agent in het spionnenmuseum Spyscape of ontdek de stad vanop één van de vele observatieplatforms… er zijn zoveel leuke dingen te doen!

Dag 3: New York

Vandaag heb je een afspraak met je favoriete tv-figuren, filmsterren, zangers en sportmannen.

Madame Tussauds is het huis van elke ster. Vergeet geen gekke foto’s met je familie bij de wassen standbeelden te maken.

Heb je er ooit van gedroomd om je favoriete held te ontmoeten? Dan is dit is je kans, in de MARVEL Hall of Heroes! Ontmoet, begroet en vlieg met Iron Man, Captain America, Thor, de Hulk, Spider-Man en meer! In de Marvel 4D-ervaring vecht je zij aan zij met je superhelden.

Dag 4: New York

Als je de film “Night at the Museum” gezien hebt, dan ken je ook het American Museum of Natural History. In de film moet Larry de nachtwaker van het museum de diefstal van een magisch tablet verhinderen. Hij krijgt hierbij hulp van de tentoongestelde dieren, een dinosaurus, kleine miniatuurmensen, … die ‘s nachts tot leven komen. Al deze wezens staan in het museum en je kan deze dan ook ontdekken tijdens je bezoek.

Dag 5: New York – Brussel

Vrije tijd voor een laatste wandeling door de stad of om de laatste inkopen te doen. Vertrek naar de luchthaven van New York voor de terugvlucht richting België.

Dag 6: Brussel

Aankomst in Brussel.

Prijs

Vanaf € 1.161 per persoon

Prijs vanaf € 1.161 per persoon in 2-persoonskamer

Prijs op basis van een vertrek op 08/02/24 op basis van 6 dagen/4 nachten

Inbegrepen

  • Vluchten met United Airlines in economy classe (L-klasse; 1 stuk bagage + handbagage inbegrepen)
  • Luchthavetaksen (€315)
  • 4 nachten in het hotel Riu Plaza New York Times Square, kamer met ontbijtbuffet (Resort fee : 27 USD + taksen per kamer per nacht ter plaatse te betalen)
  • New York City Explorer 3 attracties (keuze uit een waaier aan activiteiten en attracties)

Vanaf € 1.161 per persoon

Citytrip New York met het hele gezin

Datum

6 dagen

Bestemming

New York City

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bedankt! We hebben alles goed ontvangen.